Book en bio


For information og uforpligtende tilbud kontakt venligst: mail@moviehouse-slagelse.dk

En biografsal kan bruges til mere end blot at vise de nyeste film. I vores moderne biograf, vil din præsentation opleves med det bedste udstyr indenfor lyd og billede og i en perfekt atmosfære.

Vi har op til 173 pladser i én enkelt sal og kan tilbyde en unik oplevelse i forbindelse med salgsmøder, konferencer eller lignende.

Med vores centrale placering i Danmark, er MovieHouse Slagelse det oplagte valg til dit næste event. Beliggende i gåafstand fra Slagelse Station, gode parkeringsforhold og nem tilgang fra motorvejen. Med kun 60 minutter fra København og 45 minutter fra Odense er det praktisk og tidsbesparende for firmaer, der inviterer personale og partnere fra begge sider af bæltet.


Book en bio
Hos MovieHouse Slagelse har du mulighed for at leje en sal til dit formål. Vi tilbyder skræddersyede løsninger til netop dit arrangement. Vi står bl.a. for større eller mindre anretninger af både mad og drikke samt optimalt lyd- og billedeudstyr. Alt sammen til konkurrencedygtige priser!

Forpremiere
I dag benytter mange virksomheder muligheden for at afholde en unik forpremiere for enten personale eller partnere. Denne mulighed har du også.

Kontakt os på mail@moviehouse-slagelse.dk og modtag information om mulighederne for forpremiere på de nyeste og største titler.

Firmabilletter og gavebillet
En billet til biografen er gaven som Ikke skal byttes. Det er noget som alle kan bruge, hvilket gør biografbilletter til en oplagt gave, hvad enten det er til virksomhedens personale, kunder eller partnere.

Vi kan sammensætte tilbud helt specfikt ud fra dine ønsker. Skal det "bare" være billetter og er det 20 eller 200 stk. du skal bruge, så finder vi en løsning. Og hvad med at kombinere med en popcorn/sodavand-menu, et glas vin eller sågar et måltid mad. Eller hvad med valgfrihed, så modtageren selv kan vælge hvad de vil nyde under filmen. Uanset ønske, så finder vi en løsning, som passer netop til dine behov.

Din reklame i biografen
Med ca. 175.000 gæster årligt er MovieHouse Slagelse det optimale sted for annoncering. Mulighederne for synlighed er mange og mere end vores biografspots på det store lærred. Vi tilbyder desuden annoncering på følgende medier:

-Annoncering på billetter
-Reklame på digitale infoskærme
-Omdeling af flyers / sampling
-Udsendelse i vores nyhedsbrev
-Lokale events / Promotion

Har du en ide, et ønske eller vil have info omkring priser for overstående, skriv gerne til os på mail@moviehouse-slagelse.dk .

Du kan læse mere om biografspots på lærredet her.

Offentlige institutioner
I MovieHouse Slagelse har vi masser af muligheder til offentlige institutioner, hvor vi bla. kan tilbyde lukkede forestillinger for skoler og andre institutioner. Der er naturligvis mulighed for betaling med EAN-nr. både til lukkede og almindelige planlagte forestillinger (minimumskøb kr. 500.-).


MovieHouse Slagelse
Træskogården 2
4200 Slagelse
58 50 58 58 / mail@moviehouse-slagelse.dk
CVR: 27008437