Nyheder

10/6: Tilbud til skoleklasser, SFO'er og lign.
Hvorfor ikke afslutte skoleåret med en hyggelig tur i biografen? Du har nemlig mulighed for at samle klassen og se den helt nye INDERST INDE 2 for kun kr. 65,- pr. billet. Så DEL budskabet med jeres lærer, forældrerådet og andre som kunne få glæde af tilbuddet.

For booking kontakt da biografen på: mail@moviehouse-slagelse.dk

Tilbuddet gælder i perioden 17. juni til og med 12. juli på hverdage med filmstart mellem kl. 10 og 15. Minimum 20 deltagere for booking.

---------------------------------------


25/10: MovieHouse indgår samarbejde med Herbox
Hos både MovieHouse i Ringsted og Slagelse har vi indgået samarbejde med Herbox.

Kort fortalt: Herbox produktet består af en box med tamponer og bind, som alle er økologiske. Så skulle uheldet være ude blandt vores kvindelige gæster, er hjælpen nu nær. I boxen er der en tidslås på 45 sekunder, som sikrer, at man ikke bare kan trække de gratis produkter i stor stil.

---------------------------------------


21/8: Sommerlyd - Koncert i Træskogården
I perioden fra onsdag d. 6/9 til og med søndag d. 10/9 vil der pga. et større koncertarrangement i Træskogården kun være begrænset afgang til parkering. Samtidig gøres der opmærksom på, at MovieHouse Slagelse holder helt lukket på de to koncertdage: Fredag d. 8/9 og lørdag d. 9/9. Vi beklager de gener det påfører vores gæster, men har desværre ingen indflydelse på dette arrangement foran biografen.

I stedet henviser vi gerne til vores biograf i Ringsted disse dage.

---------------------------------------


24/6: Halv pris på biografbilletter
Lørdag d. 24. juni skyder vi sommeren igang med halv pris i biografen denne dag. Det betyder halv pris på ALLE film, ALLE forestillinger, HELE dagen. Ved køb på hjemmesiden er rabatten fratrukket forestillingens normale pris. Kan ikke kombineres med andre rabatter.

---------------------------------------


2/12: Info vedr. parkering
HUSK ALTID AT LÆSE PARKERINGSREGLERNE - DET ER DIT EGET ANSVAR!

I tidsrummet mellem kl. 8-20 er der 3 timers tidsbegrænset parkering i Træskogården, hvor biografen er beliggende. Da filmen Avatar: The Way of Water og den kommende Babylon har spilletider på over 3 timer, vil det derfor ikke være lovligt at parkere på disse pladser, hvis man altså ankommer før kl. 17:00. Derfor må vi desværre henvise til alternative pladser i byen, hvis man er i bil og har billetter til forestillinger i dagtimerne. Husk at stille din P-skive!

Bemærk at parkeringspladserne i Træskogården hverken ejes eller administreres af biografen. Vi er derfor helt uden ansvar eller mulighed for at gøre noget ved eventuelle afgifter. Vi har forsøgt dialog i forhåbning om at kunne få forlænget tidsbegrænsningen - men desværre uden held.

Mulige alternative P-pladser i nærheden:
- Østerbro/Skellet ved Kløvertårnet 200m
- Den ene side af Sct. Mikkelsgade 100m
- Smedegade ved "Skyggeren" 450m
- Dele af HP Hansens Plads 300m
- Rådhuspladsens P-kælder 300m
- Dele af området ved Østre Skole på Skovsøgade 500m
- Torvegade ved indkørslen til Kandestøbergade 350m
- Ndr. Stationsvej ved Slagelse Station 250m

---------------------------------------


14/10: Nyttig information
I forbindelse med overgangen fra Panorama til MovieHouse, har vi modtaget rigtig mange spørgsmål. Her finder du måske svaret på netop dit:

- Hvor finder jeg MovieHouse Slagelse? Samme sted hvor Panorama har ligget i næsten 20 år - Træskogården i Slagelse.

- Kan gavekort til Panorama fortsat bruges i MovieHouse? Ja, det kan de som udgangspunkt godt. Bemærk dog at der i nogle tilfælde kan tillægges et gebyr.

- Hvad betyder knappen "Se spilletider i Ringsted"? Det er såmænd bare din mulighed for at se på hvilke tidspunkter filmen vises hos vores kollegaer i MovieHouse Ringsted. Måske passer tiden dig bedre der?!

- Kan jeres APP hentes til Android telefoner? Nej, ikke endnu. Vi har jo fået lavet en APP som du finder i Apple App Store - MovieHouse Slagelse. Endnu kan den derfor kun downloades til iPhones, men vi arbejder på sagen.

- Hvad er anderledes? Uhhh... Der er sket så meget! Vi har simpelthen opgraderet HELE biografen - Alt fra stole i salene, indretningen i vores cafe, ændret vores sortiment, en del teknik er udskiftet og så har vi fået opsat køkken. Det betyder, at du nu kan købe mad her i biografen, gode vine og byens bedste kaffe. Så kom i god tid, og hyg dig i vores nye lækre omgivelser.

Rigtig god fornøjelse og velkommen i MovieHouse Slagelse - Danmarks Lækreste Biograf

---------------------------------------


29/9: Panorama er blevet til MovieHouse
Igennem godt fire måneder har Slagelses biograf været under ombygning, og nu kan vi endelig slå dørene op som MovieHouse Slagelse - Danmarks Lækreste biograf.

I forbindelse med Sct. Michaels Nat fredag d. 30/9 skal det fejres med en Grand Opening, hvor alle er inviteret til at komme forbi biografen, sætte sig godt til rette i vores nye luksusstole og få en forsmag på deres næste biograftur. Vi holder nemlig en sal åben hele aftenen, således at i kan se, mærke og føle præcis hvad vi mener, er en oplevelse der rækker ud over filmen. I foyeren serverer vi fra kl. 18 desuden smagsprøver på udvalgte vine og retter fra køkkenet.

Ombygningen har været omfattende. Alle film vises nu i sale med luksus reclinerstole, masser af plads, puder, tæpper og en filmoplevelse ud over det sædvanlige. Vores foyer, cafe og øvrige faciliteter er moderniseret og indrettet for at give en helt særlig atmosfære og i langt højere grad invitere til hygge og samvær. Alt er nyt! - med undtagelse af os der hver dag tager imod jer - vi er her skam stadig.

---------------------------------------


27/6: Vi holder lukket mandag d. 11. juli
Grundet ombygning holder vi lukket mandag d. 11. juli. Vi er dog klar til at vise film igen fra tirsdag d. 12. juli, hvor vi kan byde velkommen i vores nye lækre kiosk og hyggelige foyer.
---------------------------------------


23/6: Bøf og Bio udgår
I forbindelse med at Panorama bliver til MovieHouse udgår gavekortet "Bøf og Bio" pr. 30. juni. Allerede købte gavekort kan naturligvis stadig indløses så længe de er gyldige - også når vi kan byde velkommen i MovieHouse Slagelse.

---------------------------------------


10/6: Vi bygger om
Vi er nu påbegyndt en større ombygning og renovering af biografen… Men vi har naturligvis stadig åbent og viser film i salene som normalt. Bemærk dog at vi for en periode har færre toiletter til rådighed og at der fra tirsdag d. 14. juni vil blive etableret en alternativ indgang til biografen. Biografen har i byggeperioden kun lukket mandag d. 13. juni.

---------------------------------------


31/1: Restriktionerne forsvinder
Gældende fra tirsdag d. 1. februar ophæves alle restriktioner, hvilket betyder at gæster ikke længere skal fremvise coronapas eller bruge mundbind for at tage en tur i biografen. Vi opfordrer dog stadig kraftigt til, at der holdes god afstand, at man spritter hænder ofte og ikke mindst bliver hjemme hvis man har symptomer.

---------------------------------------


28/1: Ændring af Biografklub Danmark program
Filmene "Downton Abbey 2" og "Belfast", som begge er med i dette års sæson af Biografklub Danmark, bytter premieredatoer. Det betyder at "Belfast" har danske premiere d. 24/3 og "Downton Abbey 2" er flyttet til 19/5. Både digitale og printede kuponer kan stadig benyttes, så du behøver ikke foretage dig noget, andet end måske at genstarte din app.

---------------------------------------


13/1: Ny premieredato
"Tag min hånd" har fået ny premieredato og er flyttet til torsdag d. 27/1. Filmen er med i denne sæson af Biografklub Danmark.

---------------------------------------


13/1: Program online
Så er de første forestillinger oprettet og billetsalget altså igang. Over de kommende dage, vil vi oprette flere forestillinger og over en længere periode.

---------------------------------------


12/1: Vi åbner igen søndag d. 16/1
Så må dele af kulturlivet igen åbne og herunder biograferne. Der sker allerede fra søndag d. 16. januar og vi glæder os rigtigt meget til igen til at kunne byde vores gæster indenfor. Programmet forventes klar her på hjemmesiden i dagene op til genåbningen.

Det er fortsat et krav, at man skal have et gyldigt coronapas, som skal fremvises ved biografens indgang. Så venligst hav det klar ved ankomst. Bemærk at coronapassets gyldighed nu er blevet yderligere forkortet, så tjek gerne gyldigheden inden du kører hjemmefra.

Der skal ligeledes bæres mundbind i biografen. Det gælder dog KUN når man er stående eller gående. Det gælder altså IKKE når man er siddende i cafeen eller på sin plads i salen under filmen. Reglerne vedr. mundbind er gældende for alle fra og med 12 år.

Der gælder en række undtagelser til kravet om coronapas, herunder for personer der kan fremvise dokumentation fra et borgerservicecenter for at være undtaget test og/eller vaccine. Ligeledes kan nogle gæster være fritaget for brug af mundbind, og her opfordre vi kraftigt til, at disse gæster udviser et særligt hensyn overfor biografens øvrige gæster. Er du fritaget for brug af mundbind, skal du ved ankomst gøre biografens personale opmærksom på det.

Efterleves ovenstående krav ikke, kan det medføre bortvisning fra biografen.

---------------------------------------


17/12: Midlertidigt lukket
Grundet stigende smittetal i Danmark er det besluttet at biograferne skal lukke fra søndag d. 19. december og foreløbigt fire uger frem. Sidste åbningsdag i dette år bliver altså lørdag d. 18. december hvor der er fuldt program.

Vi glæder os til at se jer i det nye år. Pas godt på jer selv og hinanden.

Glædelig jul og godt nytår.

---------------------------------------


10/12: Krav vedr. mundbind
Gældende fra fredag d. 10/12 2021 skal der bæres mundbind i biografen. Det gælder dog KUN når man er stående eller gående. Det gælder altså IKKE når man er siddende i foyeren eller på sin plads i salen under filmen. Reglerne vedr. mundbind er gældende for alle fra og med 12 år. Børn op til 11 år er altså undtaget.

Det er desuden fortsat et krav, at man skal frem fremvise gyldigt coronapas, som skal fremvises ved biografens indgang. Så venligst hav det klar ved ankomst. Bemærk at coronapassets gyldighed er blevet forkortet for vaccine fra 12 til 7 måneder, så tjek gerne gyldigheden inden du kører hjemmefra.

---------------------------------------


12/11: Her skal du vise coronapas
Myndighederne har fra fredag d. 12. november 2021 igen indført coronapas, hvilket også gælder her i biografen. Hav derfor venligst dit coronapas klar allerede ved ankomst. Du finder dit pas i enten coronapas-appen eller MinSundhed-appen. Dit coronapas er gyldigt, hvis du enten er vaccineret, nyligt testet negativ eller hvis du tidligere har haft COVID-19. Gælder for alle gæster fra og med 15 år.

Der gælder en række undtagelser til kravet om coronapas, herunder for personer der kan fremvise dokumentation fra et borgerservicecenter for at være undtaget test og/eller vaccine.

---------------------------------------


3/9: Fejl på BLÅ Biografklub Danmark kuponer
Desværre har der været en trykfejl på de BLÅ fysiske ark med kuponer, som sælges i biograferne. Det gør at den kode som starter med "BKD" ikke vil kunne indløses på hjemmesiden, men at man i stedet blot skal benytte den længere kode som starter med "900". Har man et blåt ark, skal man altså bare beholde det og i biografens billetsalg, er der ingen forskel.

---------------------------------------


27/8: Billetsalget til Bond og Dune starter...
Nu skulle det være endeligt... Bond - No Time To Die får premiere torsdag d. 30. september. Vi kan oplyse at billetsalget til Bond skydes igang mandag d. 20. september præcis kl. 10:00.

En anden stor og ventet international titel er Dune, som har premiere torsdag d. 16. september. Her til starter billetsalget torsdag d. 2. ligeledes fra kl. 10:00

---------------------------------------


19/8: Parkering ikke muligt i Træskogården denne weekend
Grundet koncertarrangement i Træskogården, vil parkeringspladsen foran biografen desværre være afspærret i perioden fra torsdag d. 18. august til og med søndag d. 22. august.

Vi henviser til parkering i nærområdet omkring Træskogården, f.eks. ved Vestsjællandscentret, Skt. Mikkelsgade eller ved Slagelse Station.

Vi glæder os til at se jer i biografen!

---------------------------------------


14/8: Information om COVID-19
Det er ikke længere et krav at bære mundbind eller fremvise corona-pas når du besøger biografen. Fra lørdag d. 14. august er alle arealkrav ligeledes udfaset. Husk stadig at holde afstand til hinanden og brug hånddesinfektion som er opsat flere steder i biografen.

Vi opfordrer alle til at KØBE billetter inden ankomst til biografen via vores hjemmeside. På den måde kan vi begrænse kødannelse, det samlet antal gæster og opholdstiden i foyerområdet. Ligeledes anbefales det at man ankommer til biografen ca. 20-30 minuter før forestillingens start.

Ved indgangen til biografens kioskområde, er der ophængt handsker og opstillet håndsprit. Dette skal benyttes inden adgang!

---------------------------------------